Troms fylkeskommune
Postadresse: Pb 852, 9488 Harstad
Besøksadresse: Havnegata 2, 9400 Harstad
Telefon: 77 78 86 65 • Nettsted: http://troms.ksys.no
Rytmeeventyr
Produksjonsliste
Program

Rytmeeventyr

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg
Raymond Sereba synger, danser, aktiviserer, involverer og dramatiserer når han bruker sine egne opplevelser fra barndommen til å engasjere norske skolebarn. Når man opplever kunstneren Raymond Sereba forstår man raskt at det han gjør overfor barn betyr mye for ham. Dette er en viktig del av meg som jeg vil dele med ungene. Å få dem til å føle noe uten at de må forstå hvorfor! At de kan kjenne situasjonen som jeg bringer med til dem. Det jeg kommer med er min egen opplevelse fra barndommen, noe som har formet meg som menneske og kunstner. Alt det viktigste i livet, verdiene mine foreldre hadde, formidlet de videre til meg gjennom alle sangene og fortellingene. Jeg bringer det samme til skolebarn i Norge, presentert på min egen måte som er preget av det fysiske, rytmiske og det melodiske, forteller Raymond. Raymond Sereba ble født inn i en familie hvor fortellerglede, musikk, sang og dans var viktig, både for hverdag og fest. Han bruker seg selv og sine opplevelser til å fortelle om det viktige i livet - om kjærligheten, om vennene, om familien, og om ta hensyn til andre.

Om utøvere og produsenter

Rikskonsertene
  • Arrangert av: Troms fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Raymond Sereba
  • Produsent: Hallgeir Frydenlund, Rikskonsertene
  • I samarbeid med: Rikskonsertene

Om kunstner / utøver / gruppe

Raymond Sereba er profesjonell danser, sanger, pedagog og skuespiller. Han er opprinnelig fra Elfenbenskysten der han var ansatt som danser ved Nasjonalballetten. Etter at han kom til Norge i 1983 har han har vært å flere turneer for Rikskonsertene og har holdt uttalige kurs i dans, sang og trommer. Han har bl.a undervist barn i Betlehem, og han har satt opp flere forestillinger med skolebarn i Norge. Raymond har også laget en familieforestilling for NRK fjernsynet, han har hatt musikkprosjekt for barn og unge i samarbeid med Norsk Kulturråd, han har spilt hovedrollen i ”Den fremmede” på Det Norske Teatret, han er koreograf/skuespiller ved Nordic Black Theatre og han har gitt ut flere CD-plater.

Medvirkende

Multimedia og vedlegg

Bilder

Raymond Sereba
Rytmeeventyr

Publikumskommentarer:

1

Et fint stykke som gjorde elevene kjent med et afrikansk eventyr. Elevene skjønte også den doble bunnen i eventyret om atdet er fint å dele og at en trenger ikke å være like for å ha det hyggelig sammen. Kunstneren Raytmond Sereba klarte også å inspirere elevene med stemmebruk og instrumentale innspill. Fint med bruk av afrikanske instrumenter. Dette ble en fin opplevelse for både elever og voksne på skolen vår.
Skrevet av Sissel J. Bakke (Setermoen skole, klasse 4 A) - 1.11.2016 9:44
Navn:
Skole:
Klasse:
Kommentar:
Musikk
Trinn: 1 - 7
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Kultur i Troms: Kjersti J. Melkiorsen, tlf: 77 78 86 66,
epost: kjersti.j.melkiorsen@tromsfylke.no
Hanne Mikalsen, tlf: 77 78 86 64,
epost: hanne.mikalsen@tromsfylke.no
Kontaktperson utøver
Programlengde
45 minutter
Maks publikumsantall
150
Arena / rom
Gymsal
Bærehjelp
Utøveren trenger bærehjelp av 6 sterke elever – ca. 30 minutter før konserten og rett etter konserten
Oppriggingstid
30 min.
Nedriggingstid
30 min.
Strøm
Det er behov for strømuttak 1 x 16 amp.
Merknad om publikumsplassering
Utøveren ønsker å stå ved den ene langveggen med elevene sittende i en halvsirkel foran på matter, benker og stoler. Det må være ca. 4 meter fra utøveren til de første mattene
Merknad for spillested
Det er behov for garderobe i nærheten av konsertlokalet
Arrangører
Arrangert av:
Troms fylkeskommune
Produsent:
Hallgeir Frydenlund, Rikskonsertene
Rikskonsertene
Medvirkende
  • Raymond Sereba (Sang, dans)